Страйл България и Реластек“ – български представител на немското качество

Основана в София „Страйл България и Реластек“ ООД се налага като лидер на пазара за доставка и монтаж на настилки за железопътни прелези, детски и спортни площадки, паркове и други каучукови изделия. Фирмата има изградени системи по качество (ISO 9001), околна среда (ISO 14001), здраве и безопасност на работното място (OHSAS 18001) и информационна сигурност (ISO 27001).

Основната дейност на компанията е в областта на железопътната инфраструктура. Фирмата има сключено второ (първото за периода 2008 – 2011г.) четиригодишно рамково споразумение с НК „Железопътна инфраструктура” за изпълнение на всички проекти по модернизация на железопътни прелези в страната през периода 2011 – 2014г. Нашите продукти са с гарантирано качество, надеждност, сигурност, екологичност, дълъг живот и лесна поддръжка. Те отговарят на всички стандарти и удовлетворяват техническите изисквания и желанията на клиентите. През последните пет години фирмата заема водещи позиции на пазара за доставка и монтаж на настилки за железопътни прелези, системи за шумопоглъщане на трамвайни и метро трасета. Наши клиенти са държавни структури, строителни компании, общини.

Вече повече от 17 години компанията е изключителен представител за България на STRAIL Германия, която е част от групата „Крайбург”, Германия – признат в световен мащаб производител на качествени каучукови изделия. Холдингът ”Крайбург” е с 65-годишна история на европейския пазар, което говори за него като сигурен и лоялен партньор, даващ безупречно качество на своите продукти. Като използват рециклирана гума, заводите на „Крайбург” произвеждат нови продукти, опазвайки околната среда и съхранявайки природните ресурси. Продуктите са сертифицирани с ISO 9001:2008 и са еталон за качество, отговарящо не само на регулаторните изисквания, но и на всички такива на клиентите в сектора. „Страйл България и Реластек” ООД притежава представителства на водещи европейски производители на материали и машини за железопътната инфраструктура и железопътните превозвачи.

Представлявани от нас фирми са както следва:

- STRAIL и STRAILastic - заводи от Групата КРАЙБУРГ, най-големия Европейски производител на каучукови изделия и системи за железопътни прелези и обезшумяване на трамвайни и метро трасета.

- KRAIBURG RELASTEC - завод от Групата КРАЙБУРГ, предлагащ на международните пазари готови за инсталиране продукти от рециклиран гумен гранулат по съвременни технологии, за звукоизолация (DAMTEC ®), защита от удар (EUROFLEX ®), структурна защита и транспортна защита (KRAITEC ®), както и спортни настилки (Sportec ®).

- KRAIBURG Austria GmbH & Co.KG - „Гумиверк Крайбург”, Австрия, завод от Групата КРАЙБУРГ, европейски лидер в производството на основни и помощни материали за регенерат на автомобилни гуми. Основни са каучуковите протектори за регенерат на гуми, отговарящи на всички изисквания за качество, опазване на околната среда и съхраняване на природните ресурси.

- PROGRESS Rail inspection & information systems GmbH - Германия – e дъщерно дружество на предприятие от концерна Caterpillar. Progress Rail предоставя пълната гама от продукти и услуги (Системи за железен път „Checkpoint”). Има ресурс за управление на проекти „до ключ”, има богат опит в инженеринга, програмирането и създаването на софтуер. Независимо дали вашите нужди са фокусирани над релсите или под тях Progress Rail отговаря на вашите изисквания и ви дава стойност, качество и надеждност. Системи за железен път „Checkpoint”

- SCHENCK PROCESS – водещ Европейски производител на везни за сухопътни и железопътни трасета, статични и динамични. С възможност за централизирано наблюдение на данните и регулиране на товарните потоци. Предоставя сигурен начин за събиране на инфраструктурните такси на НКЖИ и НАПИ.

- ZAGRO – ексклузивен производител на двупътни ремонтно-възстановителни средства на база Мерцедес Бенц – UNIMOG. Като специалист в областта на двупътната техника ZAGRO предлага машини, които могат да бъдат ползвани както на път така и на коловоз. Значителни предимства на машините са ниска цена за поддръжка на техниката, бърз и безпроблемен преход от път на коловоз без ограничения в дейността им, а също така и дълъг живот на експлоатация- автомобили отговарящи за много области на приложение.

- RIEDER - Шумоабсорбиращите системи на RIEDER са се доказали категорично на териториите на Австрия и Германия. 20 години опит в повече от 1 милион квадратни метра шумоабсорбиращи стени на железопътни и пътни трасета говорят много ясно и категорично. Фирма RIEDER е пазарен и иновативен лидер в областта на дълготрайната суровина – дървесновлакнест бетон. RIEDER постоянно разширява продуктовата си палета с помощта на външни партньори от научните среди, а също така и ползватели.

- FASETON - RIEDER шумоабсорбация от дървесновлакнест бетон Дървесновлакнестият бетон е един издръжлив и доказал се строителен материал. Специално обработените дървени стърготини получени на 100 % от дървообработващи предприятия се смесват с материал по специално разработена технология и се поставят в калъпи в нашето производство. В комбинация с масивен бетон се постигат отлични акустични качества.

Нашата мисия

Предлагайки продукти с най-високо качество, компанията се стреми да открие нови възможности за своите клиенти.

ДЕКЛАРАЦИЯ относно Политика по качество

ДЕКЛАРАЦИЯ относно Политика по здравословни и безопасни условия на труд и околна среда