Гумиверк Крайбург Реластек ООД с производство в историческата област Ханзещат Залцведел в Алтмарк. Принадлежащо към Групата КРАЙБУРГ с приблизително 1700 служители и годишен оборот приблизително 330 млн. €.

С производството на шумоизолационни подложни материали (DAMTEC), настилки за детски площадки (EUROFLEX), покривни материали за строителството (KRAITEC) и настилки за спортни площадки (SPORTEC) сме се утвърдили и доказали като водещ производител в национален и интернационален аспект.

Технически завършените и постоянно развиващите се продукти ни правят компетентен партньор за системни решения, строителни магазини и складове, общини, производители и търговци на съоръжения за детски площадки, инженери и архитекти. Продуктите ни се произвеждат по собствена технология от над 90% рециклиран материал, като по този начин максимално запазваме нормалната екологична среда.Слоеве за сигурност от рециклиран гумен гранулат

KRAITEC® top, protect и step са продукти с постоянна еластичност с много висока устойчивост на деформация, предназначени за големи натоварвания, произведени от висококачествен специфициран рециклиран гумен гранулат.

и

Продуктите KRAITEC® top и KRAITEC® protect запазват при системни изграждания висококачествени изолиращи системи от механични повреди ( плоски и озеленени покриви, покривни тераси, балкони, тунели и озеленени паркинги )KRAITEC® step е еластична повърхност за тераси и балкони. На плоски покриви се използва за пътеки и аварийни преминавания. С помощта на дюбелните връзки, плочите са лесни  и бързи за монтаж. Широката цветова гама позволява много различни възможности за оформление.